Bútor

Bútor
5 (100%) 10 szavazat

MINŐSÉG, ERGONÓMIA, KREATIVÍTÁS

Konyha bútor
Konyha bútor
Hálószoba bútor
Hálószoba bútor
Kiegészítő bútor
Kiegészítő bútor

 

A Wertell piacvezetõ helyet foglal el a konyha bútor és iroda bútor forgalmazó középvállalkozások között. Cégünk 1991-ben, 100%-os magyar tulajdonban alakult. 1991 óta permanensen követjük célunkat:

“Folyamatosan kielégíteni a változó igényeket és biztosítani bútoraink legkényelmesebb kihasználását. Az embert, munkáját és a környezetet mindig szem előtt tartva, bútorainkban az elegancia és a funkció mindig párosul.”

Ezen célokat a MINÕSÉG, ERGONÓMIA, KREATIVITÁS egységében valósítjukmeg. Cégünk elsõként honosította meg Magyarországon az elemes-konyhabútorok stúdió- rendszerû értékesítését. Ennek lényege a “mindent egy helyen” és a legmagasabb színvonalú, komplex szolgáltatás biztosítása. Úgy mint: helyszíni felmérés, tervezés,számítógépes grafika, szaktanácsadás, helyszínre történő szállítás és összeszerelés.

A széles választék mellett (klasszikus és modern formavilág), a konyhabútor szerves részét képezõ háztartási gépek értékesítésével és szaktanácsadással is várjuk vásárlóinkat.

Bútoraink ár-érték viszonya a legjobb a piacon. Magasan képzett, kreatív és évtizedes tapasztalattal rendelkező csapatunk minden vevőnk számára a legnagyobb odafigyelést biztosítják, és szakértelmükkel segítik ügyfeleink számára leghasználhatóbb konyha kialakítását.Bútorainkat, a vásárlói igényekhez igazodva, folyamatosan fejlesztjük ezzel is hozzájárulva vevőink otthonának és családi életének mind harmonikusabbá tételéhez.

2001-tol kiszélesítettük tevékenységi körünket és Olaszországból importált nappali és hálószobabútorokat is forgalmazunk.

Lakossági bútorok forgalmazása mellett cégünk irodai bútorok forgalmazásával is fogalalkozik. Többet kínálunk, mint egyszerűen irodabútort. Filozófiánk, hogy munkahelyeket és kiváló munkakörnyezetet teremtsünk minden vásárlónk számára. Ezért kínáljuk ügyfeleinknek a “teljes munkahely” teremtõ programunkat, melyben Ön nem csak bútort vásárol. Ingyenes belsőépítészeti szolgáltatásunk segítségével kialakítjuk az ergonómiai és más szempontból is tökéletes munkahelyet. Irodabútoraink a csúcsminőséget képviselik minden kategóriában, igazán versenyképes árakon. Ezt tanúsítja az ISO 9001 minősítés is.