Kerti bútor

Kerti bútor
5 (100%) 8 szavazat
kerti bútor
kerti bútor

Egy szép kert szép kerti bútort érdemel. A fabútorok harmonizálnak a természettel, hosszú élettartamúak, esztétikusak. A fémbútorok talán még ezeknél is időtállóbbak, kertünk gyöngyszemei lehetnek. Nálunk mindenki megtalálja a kertjéhez illő bútorokat, legyen szó egzotikus, mediterrán, vagy hagyományos stílusról.

Kerti bútor Balau

Nehezebb, mint a víz, keményebb, mint a kő, magasabb, mint egy templomtorony. A malájok úgy hívják, hogy “Kayu Batu” = kőfa. A balau fából készült bútorok tartósak, stabilak és esztétikusak.

Kerti bútor Teakfa

A teakfa híres arról, hogy idővel egyre szebbé válik. Ültetvényeken termesztik, elsősorban Jáván, Indonéziában, Thaiföldön, Afrikában és Indiában. A teak egy olyan rendkívül tömör, trópusi keményfa, mely különleges egzotikus illattal és gyönyörű mintázattal rendelkezik. Az egyik leghosszabb élettartamú faanyag. Semmilyen festék, pác vagy kezelés nem szükséges ahhoz, hogy tartós legyen. Sima felületű, sohasem szálkás és a fém és műanyag bútorokkal ellentétben nem melegszik át a forró nyári napokon.

Kerti bútor Rattan

Az egzotikus országok lakberendezése mindig frissítően hat a lakásaink belső világára. Az innen származó kiegészítők minden életteret keleti hangulattal fűszereznek. A rattan bútorok legtöbbje kézzel készített, természetes színű, kiegyensúlyozott formájú, könnyed. Amennyiben megfelelően ápoljuk, hosszú éveken át meghatározhatják környezetünk hangulatát.