Páros fotózás mi is ez? – Esküvői fotós – Fotobese.com

Páros fotózás mi is ez? – Esküvői fotós – Fotobese.com
5 (100%) 4 szavazat

Páros fotózás profi esküvői fotóssal Bese Zoltánnal

Páros fotózás
Páros fotózás

A páros fotózás egy tetszőleges (előre egyeztetett) helyszínen és időpontban történő találka, ahol a szerelmespárhoz csatlakozik a fotós, és megörökíti a pár közösen eltöltött legszebb pillanatait. A fotózás minimum egy órát vesz igénybe, de nem több három óránál.

A páros fotózás többnyire a pár számára valamely, közös élményük fontos helyszínén történik és a fotózás fókuszában a szerelmespár áll, de mindez nem zárja ki a közös életük részét képező kutyus, vagy más házi kedvenc jelenlétét sem. A közös érdeklődési kör, a közös hobbi is része lehet ezeknek a képeknek, hiszen a páros fotózás lényege a közösen eltöltött időszak hiánytalan rögzítése!

A páros fotózás egy kötetlen szabadidős program, melyen harmadik személyként a fotós is részt vesz, hogy a megbeszélt napon az együtt töltött idő kívülről nézve legyen megörökítve! A páros fotózás remek ajándék egy évfordulóra, vagy spontán, hiszen az igazi szerelmesek minden percet együtt töltenének és még az időt is megállítanák!

A profi fotós feladata ezen a napon megállítani az időt, és a hátralévő közös életünket bearanyozni ezekkel a képekkel. Amikor majd évtizedekkel az esküvő után, a fiók aljában megtaláljuk a képeket, legalább olyan nagy értékük lesz a szemünkben, mint az esküvői képeknek, mert újbóli megtekintésükkor visszarepülhetünk az időben, egészen odáig, amikor fotósunk a mi kérésünkre megállította azt! Az örök szerelem pecsétje a páros fotózás, amelynek készítője nem fél megállítani az időt a lángoló szerelmek ideje alatt sem!

Az elkészült páros fotósorozatból néhányat meg lehet osztani a közösségi oldalakon és a képekből egy nagyon szép fotókönyv is készülhet! Azt szokták mondani, hogy a szerelem múlandó. Bese Zoltán páros fotózás keretében bebizonyítja nektek, hogy nem az! Minden szerelem megérdemli, hogy megörökítse egy jó fotós! Lássuk, mit is takar ez pontosan!