Konyhabútor egyéni igényekre szabva – KedvencAsztalos.hu

Konyhabútor egyéni igényekre szabva – KedvencAsztalos.hu
5 (100%) 5 szavazat

Asztalos nélkül nincs bútor

asztalos mester, konyhabútor
asztalos mester, konyhabútor

Van az otthonoknak egy olyan helyisége, ahol a család rendszeresen összegyűlik. Itt sürög-forog reggelente mindenki, és a hétvégi ebédek, ünnepi vacsorák is itt készülnek. Igen, ez nem más, mint a konyha. Az ingatlanok korából, jellegéből, méretéből adódóan más és más jellemzőkkel bírnak a konyhák, ám ami mindegyik esetében lényeges, az a megfelelő konyhabútor kiválasztása. A beépített típusok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, és a stílusteremtésben is fontos szerep jut nekik. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen környezetben töltünk akár hosszas órákat. Asztalos segítségével legmerészebb álmaink is megvalósíthatóak a konyhában, hogy az valóban személyiségünket, ízlésünket tükrözze.

Praktikusság és stílus egyben

Konyhabútor kapcsán természetesen nem mindegy, hogy milyen megjelenéssel bír az, de ami talán még fontosabb, az a praktikusság. Aki próbált már olyan konyhában tevékenykedni, ahol az egyes munkalapok, főzők és sütők nem álltak kézre, és a mosogatóig is hosszas métereket kellett gyalogolni, az pontosan tudja, mennyi kellemetlenséggel jár mindez. Egy jól megtervezett és megvalósított konyhabútor valóban kincset ér. A praktikussági szempontokat nem csak akkor érdemes azokban figyelembe venni, ha az egyes elemek beépítéséről van szó, hanem a tároló helyek kialakításakor is. A legtöbb konyhabútor rendszerint tartalmaz olyan részeket, ahol igen nehéz elérni a bepakolt edényeket, holmikat. Ez azonban kreatív megoldásokkal, praktikus kialakítással kiküszöbölhető, s ugyanakkor a stílusos külsőről sem kell lemondani.

Profi tervezés asztalos mester segítségével

A konyhabútor megrendelés előtt állóknak gyakran nincsenek konkrét elképzeléseik, csak azt tudják, hogy mutatós, stílusos és ugyanakkor praktikus darab készüljön el. Az asztalos mester tisztában van azokkal a kritikus pontokkal, amelyekre a tervezés és kivitelezés során is érdemes figyelni, így garantáltan olyan eredmény valósulhat meg, amely elnyeri majd a megrendelő tetszését.