Ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra
5 (100%) 8 szavazat
ülőgarnitúra
ülőgarnitúra

Nappalink egyik legmeghatározóbb eleme az ülőgarnitúra. Itt ül össze a család egy közös tévézésre, beszélgetésre, ide ültetjük vendégeinket. Ha méretes nappalival rendelkezünk bármilyen gyönyörű ülőgarnitúrát el tudunk helyezni benne. Legyen kényelmes, praktikus, szép, a többi bútorral harmonikus színű!

De mire figyeljünk a választásnál?

Piaci igényeknek megfelelően különböző kategóriájú ülőgarnitúrákat gyártanak.

Az alacsony minőségűek váza farostlemezből készül, amelyre szivacsot és olcsóbb bútorszövetet helyeznek. Ebből adódóan a szivacs hamar kiülődik és gödrös lesz, a szövet kikopik és a varrások hamar elengednek, mindennapos alvásra alkalmatlanok.

Egy közepes minőségűt már fenyőből, tűzés helyett ragasztással készítenek. Erősebb tartású, jobb minőségű szivacsot, esetleg bonellrugós ülőfelületet építenek bele. Magasabb kopásállóságú és sűrűbb szövésű kárpitot használnak az ülőgarnitúrához. Divatos színek és minták közül válogathatunk. De hibák itt is lehetségesek! A szövet az igénybe vett helyeken megkophat, megrepedhet a vázszerkezet, a vendégágy szivacsa kemény és kényelmetlen stb.

A magas minőségű ülőgarnitúra kiváló minőségű keményfából készül ragasztással és merevítéssel. Műanyag és fém alkatrészekkel erősítik meg. Itt már bonellrugót, memóriahabos szivacsot vagy rugalmas hablabdacsokat tesznek nem csak az ülőfelületbe, hanem a hátlapokba is. A felhasznált szövet is a legújabb trendnek megfelelő az ülőgarnitúrán. Rendkívül magas kopásállóságú, szennytaszító és vízlepergető. Hosszú távon kényelmes, minőségi bútort kapunk a nem kevés pénzünkért, de ezeknél legalább a garanciális szolgáltatások is kiválóak.

Legyen a választás sarokülő vagy elemes garnitúra, fotel vagy puff, a kínálat hatalmas a modern és klasszikus ülőgarnitúrák között!